Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Сертификат за квалитет


 Сертификат за квалитет

 
Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија се здоби со признание за квалитетот во својата работа во однос на корисниците, партнерите и заинтересираните страни со воведување на следниот Сертификат за управување со квалитет.