Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Контакт

ИНСТИТУТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
Јуриj Гагарин, бр.15, кат 3, Скопје

 

Тел.+ 389 (0)2 3247 150
Факс: +389 (0)2 3247 151

e-mail: isrm@isrm.gov.mk

Работно време: 8:30 - 16:30 (Понеделник до Петок)

Формулар за контакт


Вашето име: * 
Вашиот e-mail: * 
Предмет: * 
Текст:  
Spam code: *  secretcode
 

Мапа