Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Галерија

Галерија на слики од следните настани :

- Mеморандум за соработка помеѓу ИСРСМ и Сојуз на стопански комори на Република Северна Македонија

     

     

 

 

- Годишно Собрание на Институтот за Стандардизација на Република Северна Македонија одржано на 05 Јуни 2018 година во просториите на Машински факултет