Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ИСРМ Правна регулатива

Закон за стандардизација, Статут на ИСРМ, ИСРМ внатрешни правила за стандардизација и останати правни акти

Финансиски извештаи

Буџет 2017 - 5.08 MB

ИСРМ Стратешки планови

Внатрешни правилници и директиви