Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Меморандум за соработка Стопанска комора на Р.Македонија и ИСРМ

2018-11-01 - Меморандум за соработка Стопанска комора на Р.Македонија и ИСРМ

Меморандум за соработка Стопанска комора на Р.Македонија и ИСРМ
Предлог за формирање на нов Технички комитет за Јавни набавки, "CEN/TC Public Procurement"

2018-10-24 - Предлог за формирање на нов Технички комитет за Јавни набавки, "CEN/TC Public Procurement"

Предлог за формирање на нов Технички комитет за Јавни набавки, "CEN/TC Public Procurement"
ПОКАНА ЗА ОБУКА

2018-10-22 - ПОКАНА ЗА ОБУКА

Покана за обука - Што уредуваат измените на законот за градежни производи и стандардите
14 Октомври

2018-10-09 - 14 Октомври

14 ти Октомври - Светски ден на стандардизација
Нов национален стандард на јавна расправа

2018-08-03 - Нов национален стандард на јавна расправа

Н МКС 1019:2018 - Испитување на мостови со пробно товарење
Нов национален стандард на јавна расправа

2018-08-03 - Нов национален стандард на јавна расправа

Н МКС 1020:2018 - Испитување на конструкции од високоградба со пробно товарење и испитување до лом
Нов национален стандард на јавна расправа

2018-08-03 - Нов национален стандард на јавна расправа

Н МКС 1016:2018 - Спецификација, својства, производство и сообразност - Правила за употреба на МКС EN 206:2014+A1:2017
ШЕСНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРМ

2018-05-28 - ШЕСНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРМ

ШЕСНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРМ
Преиспитување на македонскиот стандард МКС 1009:2013

2018-05-23 - Преиспитување на македонскиот стандард МКС 1009:2013

Преиспитување на македонскиот стандард МКС 1009:2013
Информација за нов Директор на Институт за Стандардизација на Република Македонија

2018-04-12 - Информација за нов Директор на Институт за Стандардизација на Република Македонија

Информација за нов Директор на Институт за Стандардизација на Република Македонија
Оцена на сообразност на бетонот со потребните стандарди согласно законот за градежни производи

2018-04-12 - Оцена на сообразност на бетонот со потребните стандарди согласно законот за градежни производи

Оцена на сообразност на бетонот со потребните стандарди согласно законот за градежни производи
Прва балканска ИТ конференција за бизнис платформа за стандардизација

2018-02-09 - Прва балканска ИТ конференција за бизнис платформа за стандардизација

Прва балканска ИТ конференција за бизнис платформа за стандардизација 12-13.03.2018
Семинар 12 Март - Правилна примена на употреба на стандарди при јавните набавки

2018-02-09 - Семинар 12 Март - Правилна примена на употреба на стандарди при јавните набавки

Семинар 12 Март - Правилна примена на употреба на стандарди при јавните набавки
Претставување на платформа за избор на Европски експерти

2018-02-09 - Претставување на платформа за избор на Европски експерти

Претставување на платформа за избор на Европски експерти 7 Март 2018 година
136 најдени, страна 1 од 10  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7