Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Затворање на ИПА проект

 

                                                                              ПОКАНА 

 

                          Имаме чест да ве поканиме да присуствувате на свеченото затворање на ИПА проект

 

                                               "Техничка помош за јакнење на капацитетите на ИСРМ"

                                                                                 кое ќе се одржи во 

                                                                                ЕУ ИНФО ЦЕНТАР

                                                        на 28 Јуни 2017 година со почеток од 12:00 часот

 

                                      We are plased to invite you to attend the closing event of the IPA project 

 

                                                    "Technical Assistance for capacity building of ISRM"

                                                                                  which will be held at

                                                                                    EU INFO CENTER

                                                                      on the 28th  June 2017, 12.00 p.m

 

 

Агенда

Агенда - 390.00 KB