Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ИСРМ Стратегија 2018-2020

Институтот за стандардизација на Република Македонија ја објавува стратегијата за 2018-2020 година. Сите оние кои се заинтересирани може да дадат коментари до 15 Септември 2017 година

        

Документ - Стратегија