Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

XV вонредна седница на Собрание на ИСРСМ

  

ПЕТНАЕСЕТТА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРСМ

 

 

 

Имаме особена чест да Ве поканиме да присуствувате на XV–та вонредна седница на Собранието на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија, која ќе се одржи на:

 

 

 

ФАКУЛТЕТ ЗА ДИЗАЈН И ТЕХНОЛОГИИ НА МЕБЕЛ И ЕНТЕРИЕР  – СКОПЈЕ

 

 

на 25 декември 2017 година со почеток во 12.00 часот

 

 

Ве молиме да номинирате претставник од Вашата институција и пријавата  за  присуство  да ја доставите најдоцна до 22 декември 2017 година на:

 

 

e – mail: isrm@isrm.gov.mk 

или

факс: 02 3247 151

 

 

Дополнителни информации можете да добиете на тел: 02 3247 150.

 

 

 

 

Претседател на Собранието на ИСРСМ

 

                                                                                                                                                                       Проф.д-р Ѓорѓи Груевски                                              

 

Документи