Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Претставување на платформа за избор на Европски експерти

Почитувани,

 

Во организација на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија на ден 07 март 2018 година (среда) со почеток во 11:00 часот во просториите на ИСРСМ на ул. Јуриј Гагарин бр.15, кат 3 во Скопје, Ве покануваме претставување на платформата  за избор на европски експерти. 

Цел на обуката е како експертите од Република Северна Македонија да ја искористат можноста за нивно пријавување во Европската унија за следниве сектори:

 

• Constuction products

• Mechanical engineering

• Healthcare engineering

• Electrical and electronic engineering

• Chemical engineering • Metrology

• Means of transport

• Protection of consumers and workers

 

Предавач: м-р Љупчо Давчев – в.д. Директор на ИСРСМ

 

isrm@isrm.gov.mk или tasevski.velibor@isrm.gov.mk или на телефон (2) 3247 150 За било какви прашања слободно контактирајте не’.

 

Со почит в.д. Директор м-р Љупчо Давчев