Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

СЕДУМНАЕСЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРСМ

СЕДУМНАЕСТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ НА ИСРСМ

 

 

Имаме особена чест да Ве поканиме да присуствувате на XVII – та Седница на Собранието на Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија, која ќе се одржи на:

 

 

 

МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

 

на 13 јуни 2019 година со почеток во 11.00 часот

 

 

Ве молиме да номинирате претставник од Вашата институција и пријавата  за  присуство  да ја доставите најдоцна до 11 јуни 2019 година на:

 

 

e – mail: isrm@isrm.gov.mk 

 

 

Дополнителни информации можете да добиете на тел: 02 3247 150.

 

 

 

Претседател на Собранието на ИСРСМ

проф. д-р Мери Цветковска                                              

Останати документи

Документи-Точка 9

Документи-Точка 8

Документи-Точка 7

Документи-Точка 6

Документи-Точка 5

Документи-Точка 4

Документи-Точка 3

Документи-Точка 2

Документи-Точка 15

Разно - 441.01 KB

Документи-Точка 14

Документи-Точка 13

Документи-Точка 12

Документи-Точка 11

Документи-Точка 10

Документи-Точка 1

Документи-Точка 0