Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

EN ISO 9001:2015 достапен и на македонски јазик

Стандардот EN ISO 9001:2015 најбараниот од групата стандарди за Системи за менаџмент со квалитет  сега е достапен и на македонски јазик.  Техничкиот комитет ИСРМ ТК 9 - Менаџмент со квалитет, животна средина и ризици, на седницата одржана во Декември 2016 година го одобри преводот на македонски јазик на стандардот EN ISO 9001:2015 година.За повеќе информации и набавка може да се обратите во Инфо центарот на ИСРМ или на следниот меил isrm.info@isrm.gov.mk