Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Стандардизација за безбедност на храна и амбалажа на храна

   

Почитувани,

 

Ве информираме дека ИНСТИТУТОТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА Република Северна Македонија - ИСРСМ во рамките на проектот ИПА - Техничка помош за градење на капацитетите на ИСРСМ организира семинар на тема: 

СТАНДАРДИЗАЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА И АМБАЛАЖА НА ХРАНА (STANDARDIZATION ON FOOD SAFETY AND FOOD PACKAGING)

кој ќе се одржи во два термина и тоа:

- 8ми Мај - Хотел TCC Grand Plaza, Скопје и 

- 11ти Мај - Хотел Епинал, Битола

Предавач на семинарот е експерт од областа на безбедност и квалитет на харана:

- Mrs. Isabel Verde, Шпанија

Семинарот е без котизација.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме најдоцна до 1 Мај 2017 година да се пријавите за еден од наведените термини, на следниов

e-mail: anastasova.vesna@isrm.gov.mk

Во пријавата треба да наведете име и презиме на учесникот, назив на институцијата, занимање, контакт податоци (e-mail и тел.бр.) и за кој термин се пријавувате

 

Бројот на учесници е ограничен.

Презентација

Агенда

Агенда - 67.48 KB