Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Семинар за “Стандардизација и CE-ознака за врати и прозорци”

Почитувани,

 

Ве информираме дека ИНСТИТУТОТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - ИСРМ во рамките на проектот ИПА - Техничка помош за градење на капацитетите на ИСРМ организира семинар на тема:

СТАНДАРДИЗАЦИЈА и "CE" ОЗНАЧУВАЊЕ НА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ (STANDARDIZATION AND CE MARKING DOORS AND WINDOWS)

кој ќе се одржи во два термина и тоа:

- 9 ти Мај - Хотел TCC Grand Plaza, Скопје и

- 12ти Мај - Хотел Епинал, Битола

Предавач на семинарот е:

- Jaime Fernandez, Шпанија

Семинарот е без котизација.

 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме најдоцна до 3 Мај 2017 година да се пријавите за еденн од наведените термини, на следниов

e-mailanastasova.vesna@isrm.gov.mk

Во пријавата треба да наведете име и презиме на учесникот, назив на институцијата, занимање, контакт податоци (e-mail и тел.бр) и за кој термин се пријавувате

Бројот на учесници е ограничен.

Агенда

Агенда - 26.48 KB