Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Резултати од пребарувањето:

Насловна » Стандардизација » Резултати од пребарувањето:
 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2007-05-30 
26 с.
1096 MKD 
PDF
Планинарска опрема - Подвижни јажиња за искачување - Сигурносни барања и методи за тестирање (идентичен со EN 892:2004)

1 најдени, страна 1 од 1 Испечати го пребараниот резултат        1