Logo Институт за стандардизација на Република Северна Македонија
Јуриj Гагарин, бр.15, кат 3, 1000 Скопје
Тел.+ 389 (0)2 3247 150
Date: 2019-03-25
Time: 17:39


 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2007-05-30 
26 с.
1096 MKD 
PDF
Планинарска опрема - Подвижни јажиња за искачување - Сигурносни барања и методи за тестирање (идентичен со EN 892:2004)

1 најдени, страна 1 од 1 Испечати го пребараниот резултат        1 

Copyright © 2011 Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија