Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Резултати од пребарувањето:

Насловна » Стандардизација » Резултати од пребарувањето:
 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2008-12-30 
18 с.
870 MKD 
PDF
Космички системи - Зборник на поими
МКС EN 16601-00-01:2015
EN 16601-00-01:2015; EN 16601-00-01:2015
English
Публикуван 
2015-05-30 
124 с.
2230 MKD 
PDF
МКС EN 16603-60-21:2018
EN 16603-60-21:2018
English
Публикуван 
2018-09-30 
104 с.
2117 MKD 
PDF
МКС EN 9223-105:2018
EN 9223-105:2018
English
Публикуван 
2018-03-30 
14 с.
756 MKD 
PDF

4 најдени, страна 1 од 1 Испечати го пребараниот резултат        1