Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

Резултати од пребарувањето:

Насловна » Стандардизација » Резултати од пребарувањето:
 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2010-12-30 
8 с.
567 MKD 
PDF
Врати и прозори- Пропустливост на воздух- Методи за испитување (идентичен со EN 1026:2000)
English
Публикуван 
2016-03-30 
17 с.
870 MKD 
PDF
English
Повлечен 
2010-12-30 
10 с.
605 MKD 
PDF
Врати и прозори- Водонепропустливост - Методи за испитување (идентичен со EN 1027:2000)
English
Публикуван 
2016-03-30 
16 с.
794 MKD 
PDF
English
Публикуван 
2011-07-30 
20 с.
945 MKD 
PDF
Методи за испитување на прозори – Механичко испитување
English
Публикуван 
2011-07-30 
17 с.
870 MKD 
PDF
Врати – Однесување помеѓу две различни клими – Методи на испитување
English
Публикуван 
2006-04-30 
26 с.
1096 MKD 
PDF
Оков – Уреди за контролирано затворање врати – Барања и методи за испитување
English
Повлечен 
2011-07-30 
10 с.
605 MKD 
PDF
Прозори и врати – Отпорност на постојано отворање и затворање – Методи на испитување
English
Публикуван 
2013-04-30 
54 с.
1550 MKD 
PDF
Прозори и врати – Отпорност на постојано отворање и затворање – Методи на испитување
English
Публикуван 
2011-07-30 
5 с.
492 MKD 
PDF
Врати – Класификација и барања за издржливост
English
Публикуван 
2011-07-30 
8 с.
567 MKD 
PDF
Електрични капаци и ролетни – Безбедност во употребата - Мерење на преносната сила
МКС EN 12046-1:2011
EN 12046-1:2003
English
Публикуван 
2011-07-30 
11 с.
681 MKD 
PDF
Сили при отворање и затворање – Метод на испитување – Дел 1: Прозори
МКС EN 12046-2:2011
EN 12046-2:2000
English
Публикуван 
2011-07-30 
9 с.
605 MKD 
PDF
Сили при отворање и затворање – Методи на испитување – Дел 2: Врати
English
Публикуван 
2011-07-30 
34 с.
1248 MKD 
PDF
Капаци, внатрешни и надворешни ролетни – Несоодветна употреба – Методи на испитување
English
Повлечен 
2007-06-30 
5 с.
492 MKD 
PDF
Прозори и врати - Пропустливост/пропуштање на воздух - Класификација (идентичен со EN 12207:1999)
English
Публикуван 
2017-03-30 
9 с.
605 MKD 
PDF
English
Публикуван 
2010-12-30 
4 с.
416 MKD 
PDF
Прозори и врати - Водонепропустливост - Поделба (идентичен со EN 12208:1999)
English
Повлечен 
2010-12-30 
6 с.
492 MKD 
PDF
Прозорци и врати - Отпорност на ветер - Поделба (идентичен со EN 12210:1999)
МКС EN 12210:2010/AC:2010
EN 12210:1999/AC:2002
English
Повлечен 
2010-12-30 
4 с.
0 MKD 
PDF
Прозорци и врати - Отпорност на ветер - Поделба
English
Публикуван 
2016-03-30 
6 с.
492 MKD 
PDF

172 најдени, страна 1 од 9 Испечати го пребараниот резултат        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7