Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС М.Д1.500:1983

Насловна » Стандардизација » МКС М.Д1.500:1983
Статус: Повлечен
Јазик: Macedonian
Страни: 35
Публикувано: 1983-01-30
Повлечен: 2010-03-30
Национален регистар: 3/2010
Издание:
Цена: 1248 MKDПечати

Македонски наслов

Лифтови. Термини и дефиниции

Англиски наслов

Не е додадена информација.

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.

Национална активност