Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 22000:2008

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 22000:2008
Статус: Повлечен
Јазик: English
Страни: 32
Публикувано: 2008-11-30
Повлечен: 2019-01-30
Национален регистар: 11/2008
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 22000:2005
CEN/SS C01

ISO 22000:2005
ISO/TC 34/SC 17
Цена: 1210 MKD



Печати

Македонски наслов

Систем за управување со безбедноста на храната - Барања за сите организации вклучени во синџирот на храната (ISO 22000:2005)

Англиски наслов

Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2005)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

ISO 22000:2005 specifies requirements for a food safety management system where an organization in the food chain needs to demonstrate its ability to control food safety hazards in order to ensure that food is safe at the time of human consumption. It is applicable to all organizations, regardless of size, which are involved in any aspect of the food chain and want to implement systems that consistently provide safe products. The means of meeting any requirements of ISO 22000:2005 can be accomplished through the use of internal and/or external resources. ISO 22000:2005 specifies requirements to enable an organization -- to plan, implement, operate, maintain and update a food safety management system aimed at providing products that, according to their intended use, are safe for the consumer, -- to demonstrate compliance with applicable statutory and regulatory food safety requirements, -- to evaluate and assess customer requirements and demonstrate conformity with those mutually agreed customer requirements that relate to food safety, in order to enhance customer satisfaction, -- to effectively communicate food safety issues to their suppliers, customers and relevant interested parties in the food chain, -- to ensure that the organization conforms to its stated food safety policy, -- to demonstrate such conformity to relevant interested parties, and -- to seek certification or registration of its food safety management system by an external organization, or make a self-assessment or self-declaration of conformity to ISO 22000:2005.

Технички комитети


ICS



Директива

Не е додадена информација.

Национална активност



 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
French
Повлечен 
2008-11-30 
2 с.
378 MKD 
PDF
Систем за управување со безбедноста на храната - Барања за сите организации вклучени во синџирот на храната (ISO 22000:2005/Cor.1:2006)
English
Публикуван 
2018-07-30 
41 с.
1399 MKD 
PDF
Систем за управување со безбедноста на храната - Барања за сите организации вклучени во синџирот на храната (ISO 22000:2017)