Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 6321:2011

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 6321:2011
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 11
Публикувано: 2011-03-30
Национален регистар: 3/2011
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 6321:2002
CEN/TC 307

ISO 6321:2002
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 681 MKDПечати

Македонски наслов

Масти и масла од животинско и растително потекло - Определување точката на топење во отворени капиларни цевки (точка на лизгање) (идентичен со EN ISO 6321:2002)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Method for the determination of melting point in open capillary tubes.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.