Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 9001:2006

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 9001:2006
Статус: Повлечен
Јазик: English
Страни: 23
Публикувано: 2006-04-30
Повлечен: 2008-12-30
Национален регистар: 4/2006
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 9001:2000
CEN/SS F20

ISO 9001:2000
ISO/TC 176/SC 2
Цена: 999 MKDПечати

Македонски наслов

Системи за менаџмент со квалитет - Барања (ISO 9001:2000)

Англиски наслов

Quality management systems - Requirements (ISO 9001:2000)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
Macedonian
Повлечен 
2009-02-28 
34 с.
1248 MKD 
PDF
Системи за менаџмент со квалитет - Барања (ISO 9001:2008)
English
Повлечен 
2009-02-28 
27 с.
1134 MKD 
PDF
Системи за менаџмент со квалитет - Барања (ISO 9001:2008)
English
Повлечен 
2010-04-30 
2 с.
378 MKD 
PDF
Системи за менаџмент со квалитет - Барања (ISO 9001:2008/Cor 1:2009)
English
Публикуван 
2015-10-30 
29 с.
1134 MKD 
PDF
Системи за менаџмент со квалитет - Барања (ISO 9001:2015)
Macedonian
Публикуван 
2015-10-30 
28 с.
1134 MKD 
PDF
Системи за менаџмент со квалитет - Барања (ISO 9001:2015)