Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 3656:2011

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 3656:2011
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 6
Публикувано: 2011-09-30
Национален регистар: 9/2011
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 3656:2011
CEN/TC 307

ISO 3656:2011
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 492 MKDПечати

Македонски наслов

Масти и масла од животинско и растително потекло – Определување на ултравиолетово апсорбирање изразено како специфична UV екстинкција (ISO 3656:2002)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of ultraviolet absorbance expressed as specific UV extinction (ISO 3656:2011)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

ISO 3656:2011 specifies a method for the determination of the absorbance at ultraviolet wavelengths of animal and vegetable fats and oils.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.