Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN 13189:2012

Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 7
Публикувано: 2012-10-30
Национален регистар: 10/2012
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN 13189:2000
CEN/SS C01
Цена: 567 MKDПечати

Македонски наслов

Оцетна киселина за прехранбена примена – Производ добиен од суровини од не-земјоделско потекло - Дефиниции, барања, означување

Англиски наслов

Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European standard specifies definitions, requirements and marking for acetic acid food grade (product made from materials of non-agricultural origin).

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Публикуван 
2012-10-30 
1 с.
378 MKD 
PDF
Оцетна киселина за прехранбена примена – Производ добиен од суровини од не-земјоделско потекло – Дефиниции, барања, означување