Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN 14274:2008/AC:2008

Насловна » Стандардизација » МКС EN 14274:2008/AC:2008
Статус: Повлечен
Јазик: English
Страни: 1
Публикувано: 2008-12-30
Повлечен: 2015-11-30
Национален регистар: 12/2008
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN 14274:2003/AC:2004
CEN/TC 19
Цена: 0 MKD

Превземи

Печати

Македонски наслов

Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)

Англиски наслов

Automotive fuels - Assessment of petrol and diesel quality - Fuel quality monitoring system (FQMS)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2008-12-30 
24 с.
1096 MKD 
PDF
Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)
English
Публикуван 
2015-11-30 
25 с.
1096 MKD 
PDF
Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)
English
Публикуван 
2016-01-30 
2 с.
378 MKD 
PDF
Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)