Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 22000:2008/AC:2008

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 22000:2008/AC:2008
Статус: Повлечен
Јазик: French
Страни: 2
Публикувано: 2008-11-30
Повлечен: 2019-01-30
Национален регистар: 11/2008
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 22000:2005/AC:2006
CEN/SS C01

ISO 22000:2005/Cor 1:2006
ISO/TC 34/SC 17
Цена: 0 MKD

Превземи

Печати

Македонски наслов

Систем за управување со безбедноста на храната - Барања за сите организации вклучени во синџирот на храната (ISO 22000:2005/Cor.1:2006)

Англиски наслов

Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2005/Cor.1:2006)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2008-11-30 
32 с.
1210 MKD 
PDF
Систем за управување со безбедноста на храната - Барања за сите организации вклучени во синџирот на храната (ISO 22000:2005)
English
Публикуван 
2018-07-30 
41 с.
1399 MKD 
PDF
Систем за управување со безбедноста на храната - Барања за сите организации вклучени во синџирот на храната (ISO 22000:2017)