Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 3657:2013

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 3657:2013
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 10
Публикувано: 2013-11-30
Национален регистар: 11/2013
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 3657:2013
CEN/TC 307
Цена: 605 MKD



Печати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Определување сапунификационен број

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

ISO 3657:2013 specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids. The method is applicable to refined and crude vegetable and animal fats. If mineral acids are present, the results given by this method are not interpretable unless the mineral acids are determined separately. The saponification value can also be calculated from fatty acid data obtained by gas liquid chromatography analysis as given in an annex. For this calculation, it is necessary to be sure that the sample does not contain major impurities or is thermally degraded.

Технички комитети


ICS



Директива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2010-12-30 
6 с.
492 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Определување на сапунификационен број (ISO 3657:2002)