Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 5555:2010/A1:2014

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 5555:2010/A1:2014
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 1
Публикувано: 2014-10-30
Национален регистар: 10/2014
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 5555:2001/A1:2014
CEN/TC 307
Овој документ е идентичен со:
ISO 5555:2001/Amd 1:2014
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 378 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Земање примероци Амандман 1- Флекси контејнери

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Sampling - Amendment 1: Flexitanks (ISO 5555:2001/Amd 1:2014)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Публикуван 
2010-12-30 
25 с.
1096 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Земање примероци (ISO 5555:2001)