Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN 14274:2015/AC:2016

Насловна » Стандардизација » МКС EN 14274:2015/AC:2016
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 2
Публикувано: 2016-01-30
Национален регистар: 1/2016
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN 14274:2013/AC:2013
CEN/TC 19
Цена: 0 MKD

Превземи

Печати

Македонски наслов

Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)

Англиски наслов

Automotive fuels - Assessment of petrol and diesel quality - Fuel quality monitoring system (FQMS)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2008-12-30 
24 с.
1096 MKD 
PDF
Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)
English
Повлечен 
2008-12-30 
1 с.
378 MKD 
PDF
Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)
English
Публикуван 
2015-11-30 
25 с.
1096 MKD 
PDF
Автомобилски горива - Оцена на квалитетот на бензинот и дизелот - Систем за мониторинг на квалитетот на горивата (FQMS)