Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС 1010:2016/Кор:2017

Насловна » Стандардизација » МКС 1010:2016/Кор:2017
Статус: Публикуван
Јазик: Macedonian
Страни: 2
Публикувано: 2017-12-30
Национален регистар: 12/2017
Издание: 1
Цена: 0 MKD

Превземи

Печати

Македонски наслов

Лифтови и ескалатори - Речник - Коригендум

Англиски наслов

Lifts and Escalators - Vocabulary - Corrigendum

Подрачје на примена

Со овој коригендум се врши корекција и појаснување на одредени термини во објавениот текст на стандардот МКС 1010:2016.

Scope

This corrigendum corrects and clarifies certain clauses in the published text of the standard МКС 1010:2016.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
Macedonian
Публикуван 
2016-12-30 
20 с.
945 MKD 
PDF
Лифтови и ескалатори - Речник