Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 6785:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 6785:2010
Статус: Повлечен
Јазик: English
Страни: 23
Публикувано: 2010-12-30
Повлечен: 2017-09-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 6785:2007
CEN/TC 302

ISO 6785:2001
ISO/TC 34/SC 5
Цена: 999 MKDПечати

Македонски наслов

Млеко и млечни производи - Детекција на Salmonella spp. (ISO 6785:2001)

Англиски наслов

Milk and milk products - Detection of Salmonella spp. (ISO 6785:2001)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

ISO 6785|IDF 93:2001 specifies a method for the detection of Salmonella spp. in milk and milk products.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.