Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 10539:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 10539:2010
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 6
Публикувано: 2010-12-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 10539:2002
CEN/TC 307

ISO 10539:2002
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 492 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Определување на алкалност (ISO 10539:2002)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of alkalinity (ISO 10539:2002)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.