Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 3596:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 3596:2010
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 8
Публикувано: 2010-12-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 3596:2001
CEN/TC 307

ISO 3596:2000
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 567 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Определување на несапунифицирани материи - Метод со примена на екстракција на диетил етер

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using diethyl ether extraction

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.