Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 5555:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 5555:2010
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 25
Публикувано: 2010-12-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 5555:2001
CEN/TC 307

ISO 5555:2001
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 1096 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Земање примероци (ISO 5555:2001)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Sampling (ISO 5555:2001)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Method for the sampling of fats and oils.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Публикуван 
2014-10-30 
1 с.
378 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Земање примероци Амандман 1- Флекси контејнери