Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 6320:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 6320:2010
Статус: Повлечен
Јазик: English
Страни: 6
Публикувано: 2010-12-30
Повлечен: 2017-09-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 6320:2000
CEN/TC 307

ISO 6320:2000
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 492 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Определување на индекс на рефракција (ISO 6320:2000)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of refractive index (ISO 6320:2000)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Повлечен 
2010-12-30 
2 с.
378 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Определување на индекс на рефракција (ISO 6320:2000/Cor.1:2006)-Коригендум