Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 660:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 660:2010
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 9
Публикувано: 2010-12-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 660:2009
CEN/TC 307

ISO 660:2009
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 605 MKD



Печати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Определување на киселински број и киселост (ISO 660:2009)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity (ISO 660:2009)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

ISO 660:2009 specifies three methods (two titrimetric and one potentiometric) for the determination of the acidity in animal and vegetable fats and oils. The acidity is expressed preferably as acid value, or alternatively as acidity calculated conventionally. ISO 660:2009 is applicable to refined and crude vegetable or animal fats and oils, soap stock fatty acids or technical fatty acids. The methods are not applicable to waxes. Since the methods are completely non-specific, they cannot be used to differentiate between mineral acids, free fatty acids, and other organic acids. The acid value, therefore, also includes any mineral acids that may be present.

Технички комитети


ICS



Директива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.