Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 661:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 661:2010
Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 2
Публикувано: 2010-12-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 661:2005
CEN/TC 307

ISO 661:2003
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 378 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Подготовка на примерок за испитување(ISO 661:2003)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

ISO 661:2003 specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis. The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine or mayonnaise.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.

 Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Публикуван 
2010-12-30 
2 с.
378 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Подготовка на примерок за испитување (ISO 661:2003)-Коригендум