Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС EN ISO 662:2010

Насловна » Стандардизација » МКС EN ISO 662:2010
Статус: Повлечен
Јазик: English
Страни: 7
Публикувано: 2010-12-30
Повлечен: 2017-03-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со:
EN ISO 662:2000
CEN/TC 307

ISO 662:1998
ISO/TC 34/SC 11
Цена: 567 MKDПечати

Македонски наслов

Животински и растителни масти и масла - Определување на влага и содржина на испарливи материи (ISO 662:1998)

Англиски наслов

Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 662:1998)

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност Број на стандард
Јазик
Статус
Публикувано
Страни
Цена
 
Купи
English
Публикуван 
2017-03-30 
с.
0 MKD 
PDF
Животински и растителни масти и масла - Определување на влага и содржина на испарливи материи (ISO 662:2016)