Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

МКС ISO 2230:2010

Статус: Публикуван
Јазик: English
Страни: 11
Публикувано: 2010-12-30
Национален регистар: 12/2010
Издание:
Поврзани меѓународни стандарди

ISO 2230:2002
ISO/TC 45/SC 4
Цена: 681 MKDПечати

Македонски наслов

Производи од гума -Упатства за складирање

Англиски наслов

Rubber products -- Guidelines for storage

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.

Национална активност

Не е додадена информација.