Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Корисни линкови

Македонски наслов

Опрема под притисок

Англиски наслов

Pressure equipment

Дополнителни информации

Директива 97/23/EC на Европскиот Парламент и Советот од 29 мај 1997 за приближување на законите на Земјите-членки кои се однесуваат на опремата под притисок