Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Корисни линкови

Македонски наслов

Жичани постројки наменети за превоз на лица

Англиски наслов

Cableway installations designed to carry persons

Дополнителни информации

Не е додадена информација.