Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Корисни линкови

Македонски наслов

Oзначување на енергетска ефикасност - Комбинирани машини за перење и сушење на алишта

Англиски наслов

Commission Directive 96/60/EC of 19 September 1996 implementing Council Directive 92/75/EEC with regard to energy labelling of household combined washer-driers

Дополнителни информации

Директива на Комисијата 96/60/EC од 19 септември 1996 со што се спроведува Директивата на Советот 92/75/EEC