Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Корисни линкови

Македонски наслов

Екодизајн и означување на енергетска ефикасност - Замрзнувачи

Англиски наслов

Commission Regulation (EC) No 643/2009 of 22 July 2009 implementing Directive 2005/32/EC of the European Parliament and of the Council with regard to ecodesign requirements for household refrigerating appliances (Text with EEA relevance)

Дополнителни информации

Не е додадена информација.