Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Корисни линкови

Македонски наслов

Активни медицински помагала

Англиски наслов

Active implantable medical devices

Дополнителни информации

Директива на Советот 90/385/EEC од 20 јуни 1990 за приближување на законите на Земјите членки кои се однесуваат на Активни медицински помагала