Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 

ИСРСМ ТК 39 Терминологија

Број: ИСРСМ ТК 39
Статус: Во постапка на формирање
Претседател:
Секретар:


Македонски наслов

Терминологија

Англиски наслов

Terminology

Активност на македонски

Не е додадена информација.

Активност на Англиски

Не е додадена информација.