Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-04-30
Краj на гласање: 2017-07-06

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 14607 CEN/TC 285
Овој документ е идентичен со: ISO/DIS 14607 ISO/TC 150

Македонски наслов


Англиски наслов

Non-active surgical implants - Mammary implants - Particular requirements (ISO/DIS 14607:2017)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива