Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 19902 CEN/TC 12
Овој документ е идентичен со: ISO/DIS 19902 ISO/TC 67/SC 7

Македонски наслов

Индустрии за нафта и природен гас - Фиксни челични крајбрежни структури (ISO 19902:2007)

Англиски наслов

Petroleum and natural gas industries - Fixed steel offshore structures (ISO/DIS 19902:2018)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.