Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-05-30
Краj на гласање: 2018-07-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN IEC 62820-2:2018 CLC/TC 79

Македонски наслов


Англиски наслов

Building intercom systems - Part 2: Requirements for advanced security building intercom systems (ASBIS)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

IEC 62820-2:2017 specifies the technical requirements for the composition, function, performance and testing methods of Advanced Security Building Intercom Systems. This document is applicable for intercom systems used for any advanced security communication in buildings. Advanced security building intercom systems (ASBIS) are used for rapid emergency and danger messages verification by voice communication, warning of a danger, rapid notification of the responsible emergency services/intervention services and for sending instructions on how to proceed. The requirement for a suitable concept is prior risk assessment and a definition of the protection target.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.