Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 60.60 - јавна достапност на МКС
Почеток на гласање: 2017-06-30
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO 22882:2016 ISO/TC 110

Македонски наслов

Водилки и тркала - Барања за водилки за болнички кревети

Англиски наслов

Castors and wheels -- Requirements for castors for hospital beds

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.