Институт за стандардизација на Република Македонија
Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-30
Краj на гласање: 2018-09-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO 5011:2014/Amd 1:2018 ISO/TC 22/SC 34

Македонски наслов

Опрема за прочистување на влезниот воздух кај моторите со внатрешно согорување и компресорите - испитување на перформансите

Англиски наслов

Не е додадена информација.

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.