Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-03-07
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 50642:2018 CLC/TC 213

Македонски наслов

Системи за управување и полагање на кабли - Метод на испитување за содржината на халогени

Англиски наслов

Cable management systems - Test method for content of halogens

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies a method for the determination of the content of halogens in Cable Management System (CMS) components or products made of polymeric material(s). The determination is made by combustion and subsequent analysis of the combustion product by Ion Chromatography. This standard specifies how CMS components or products can be declared as halogen free. This European Standard is for environmental performance only. Compliance with this standard does not imply the absence of toxicity, corrosivity or opacity of produced smoke, or other reaction to fire characteristics. If any of these characteristics are to be evaluated, the appropriate standards can be used. The detection limit of this test method is typically 0,025 g of halogen per kg (0,002 5 %). Halides insoluble in aqueous solution present in the original sample or produced during the combustion step are not determined by this method.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.